Intercom & Deurtelefonie

PortaDial biedt een oplossing voor iedere situatie.
PORTADIAL.NL
About

Portadial

Onze oplossingen zijn aan te sluiten op elk hosted platform en ieder type telefooncentrale, zowel SIP/IP, analoog als op GSM. PortaDial biedt een oplossing voor iedere situatie. Onze intercomsystemen zijn aan te sluiten op elk hosted platform en ieder type telefooncentrale, zowel SIP/IP als analoog. Alle PortaDial intercomsystemen zijn robuust, molestbestendig, eenvoudig te installeren en bovendien in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd.

Al 30 jaar is PortaDial® fabrikant en ontwikkelaar voor robuuste, molestbestendige intercom en deurtelefoniesystemen. Onze oplossingen zijn aan te sluiten op elk hosted platform en ieder type telefooncentrale, zowel SIP/IP, analoog als op GSM.

Producten van Portadial worden vermarkt via distributeurs en dealers in Nederland en het buitenland. Naast een breed standaardassortiment zijn wij gespecialiseerd in maatwerk. Bekijk de video voor meer informatie!

PortaDial

Uitgelichte producten

nieuwe producten

Elego deurtelefoon

DE PORTADIAL ELEGO, ONZE DESIGN DEURTELEFOON!

Dutch design: stijlvol en elegant. Uniek van deze deurtelefoon is dat hij is voorzien van een interne SIP server waardoor de Elego ook zonder eigen VoIP omgeving te gebruiken is. Leverbaar met camera waardoor je op een softphone, smartphone of tablet kunt zien wie er voor de deur staat. Ook ’s avonds en ’s nachts! De Elego deurintercom kan meerdere devices tegelijk oproepen. Iedere ontvanger kan het gesprek aannemen en de deur openen via elke SIP device of app.

LEES MEER
PORTADIAL INTERFACE 6

De Interface Type 6 is een zelfkiezende analoge interface met deuropenercontacten. Door het gebruik van een losse interface zijn er afstanden van honderden meters mogelijk tussen de deurintercom(s) en de interface, onafhankelijk van het type bekabeling. De interface wordt aangesloten op een analoge toestelpoort van een PABX (telefooncentrale) of een analoge (POTS) netlijn en kan elk gewenst telefoonnummer kiezen. In combinatie met de PortaDial deurtelefoon (zoals de S01)biedt deze opstelling onze meest robuuste, industriële en molestbestendige intercomoplossing.

WEBSHOP