Barracuda Cyber Security

Het belang van een goede zakelijke beveiliging
BARRACUDA.COM
About

Barracuda Networks

Maar liefst 96% van alle cyberaanvallen begint met een e-mail en helaas worden er bijna wekelijks cyberaanvallen in het nieuws gemeld. Over het algemeen zie je dat bedrijven wel een e-mail gateway beveiliging hebben. Maar die zijn niet geschikt om bedreigingen zoals social engineering tegen te gaan, waarbij een hacker probeert de e-mail gateway te omzeilen. Barracuda heeft daarom een unieke e-mail beveiliging, dat gebruikt maakt van verschillende beveiligingslagen en dat zelfs gemakkelijk te installeren en te beheren is.

Download het e-book om de 13 actuele cyber bedreigingen op gebied van emailfraude te weten te komen.

Barracuda

Total Email Protection

Cyber Security oplossingen

Barracuda

Gratis Email Threat Scan

Om erachter te komen of de Microsoft 365 omgeving voldoet aan de hedendaagse security bedreigingen heeft Barracuda de E-mail Threat Scan ontwikkeld. Hiermee kun je gemakkelijk het Microsoft 365 account scannen en inzicht krijgen of er gevaren zijn. Voer de scan nu gratis en geheel vrijblijvend uit.

SCAN MICROSOFT 365!
Barracuda oplossingen

De ultieme cyber security voor elke organisatie

SD-WAN | APP & CLOUD SECURITY | FIREWALLS

Barracuda Networks

Advanced Threat Protection

Stop geavanceerde Bedreigingen die de traditionele detectietechnieken weten te omzeilen. De moderne Cyberaanvallen nemen snel toe, zowel in volume als in complexiteit. Nieuwe malware-varianten zijn ontworpen om de traditionele detectietechnieken te omzeilen en worden vaak verspreid via gerichte, zero-hour-attacks. Deze nieuwe malware-varianten verschijnen sneller en in grotere aantallen dan ooit tevoren. Alleen al de nieuwe ransomware-aanvallen zullen naar verwachting in de nabije toekomst met 200 verschillende variaties per kwartaal toeslaan.

Barracuda Advanced Threat Protection is een geïntegreerde cloud-gebaseerde service die het dataverkeer over alle belangrijke bedreigingsvectoren analyseert.

NEEM CONTACT OP!
Barracuda Networks
Set it and forget it!

Barracuda Backup

De huidige complexe infrastructuren en gerichte cyberaanvallen vereisen hedendaags een complete back-up strategie die gegevens beschermt, waar ze zich ook bevinden – op locatie of in de cloud. Barracuda Backup is eenvoudig te configureren en te beheren en is echt een "set it and forget it"-oplossing voor goede gemoedsrust.

NEEM CONTACT OP!
Onboarding Barracuda Partners

Barracuda Reseller worden?

Partner worden maar geen idee waar je moet beginnen? Dat is geen probleem!

Wij begrijpen dat Telecom, ICT en IT bedrijven niet bij definitie allemaal security experts zijn. Hedendaags worden er wel vragen gesteld of security niet iets is om in het portfolio erbij op te nemen. Een feit is dat het iedere dag belangrijker wordt om naast het aanleggen van een infrastructuur of werkplekken, niet de deuren open te laten staan, maar ze ook goed en veilig op te leveren met veilige sloten. We zien dat er bijna dagelijks cyber aanvallen in het nieuws zijn. Bedrijven die gehackt worden, persoonsgegevens die op straat komen en personen waarvan hun bankrekening geplunderd wordt. Nu zul je denken dat overkomt mij niet! Maar overkomt het jouw klanten ook niet? Of de medewerkers van jouw klanten?

Wij kunnen je als reseller op weg helpen en met de juiste adviezen en ondersteuning een goede start laten maken met het productportfolio van Barracuda. Twijfel daarom niet en ga het gesprek met ons aan.

Neem direct contact met ons op!